Durf !

Persoonlijk Info-boekje

Durf!

“Mooi is niet de definitie van Duur.
Mooi is de definitie van Persoonlijk.”

Informatie, ideeën en wensen gebundeld.
Vanuit mijn opleiding en mijn ervaring in de uitvaartwereld heb ik een boekje gemaakt waarmee ik hoop dat het uitnodigt om te praten over je uitvaart.

Ons hele leven plannen en organiseren we belangrijke gebeurtenissen: Van geboorte, verjaardagen tot bruiloften, maar de invulling van die laatste gebeurtenis plannen we liever niet. We willen het er niet over hebben, we laten het aan een ander over of steken spreekwoordelijk onze ‘kop in het zand’. Maar hoe kun je, of jouw naaste, keuzes maken als je niet weet wat de mogelijkheden zijn?

Met dit boekje hoop ik je een idee te geven van die mogelijkheden. Hierdoor is het misschien makkelijker om er eens over te praten. Niet per se met mij, maar gewoon met je partner, familie of de buurvrouw. Gewoon in het dagelijkse leven, op een verjaardag of een andere gelegenheid. Want tenslotte is een ding zeker… deze gebeurtenis overkomt ons allemaal!

Laten we er dan maar iets moois van maken!

Durf jij er erover te praten?

Als je dit boekje wilt ontvangen, dan kan dat door mij een mailtje te sturen.
Zet je adresgegevens erbij en voor € 2,99 stuur ik het voor je op. Dit is alleen kostendekkend. Ik vind het namelijk belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is.